本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供成考信息资讯服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以安徽省教育招生考试院www.ahzsks.cn为准。
  • 咨询、投诉电话:0551-6515703、18555158686
城市:
成考系统:

在线做题

考生交流

成考教材

复习资料

资料下载

立即报名

所在位置:合肥成考网 > 试题题库 > 高起本 > 2021年合肥成人高考高起本英语练习题及答案(4)

2021年合肥成人高考高起本英语练习题及答案(4)

签到领取培训券,免费领取各类提升课程
2021-09-22 17:19:59 来源:合肥成考网
作者: 杨老师
  为了帮助考生备考合肥成人高考高起本英语,本文整理了关于2021年合肥成人高考高起本英语练习题及答案(4)的相关内容,合肥成考网在此预祝大家顺利通过考试!

合肥成人高考高起本英语

  词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)

  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项。

  1. Allen _______ any good job since he came to New York City two years ago.

  A. hasn't found B. didn‘t find

  C. doesn't find D. hadn‘t found

  2.“Let me _______ you,”said my boss,“you should call me immediately after you arrive at the airport.”

  A. ask B. advise C. remember D. remind

  3. The boys spent the whole morning _______ possible answers to the question.

  A. discuss B. and discussing

  C. discussing D. and discussed

  4. This village ______ to be the place in which Ernest Hemingway,one of the greatest American writers,wrote this story.

  A. is believing B. is believed

  C. believes D. believe

  5. It's reported that by the end of last month the sale of the company ______ by 10%.

  A. has risen B. had been rising

  C. had risen D. has been rising

  6.-How _________ will you be able to finish the painting?

  -In a couple of hours.

  A. soon B. often

  C. long D. fast

  7. ______ any friends in the city,he felt quite lonely and helpless.

  A. No to have B. No having

  C. Not to have D. Not having

  8. Dr. White was away to the South last month,so he didn't attend the meeting _______ in Beijing.

  A. having held B. to hold

  C. to be held D. held

  9. _______ at his paper over the weekend,Neil didn't finish it.

  A. As he worked hard

  B. Hard as he worked

  C. How he worked hard

  D. How hard he worked

  10.-Are you satisfied with her work,sir?

  -Not at all. It couldn't be any _______.

  A. better B. best

  C. worse D. worst

  11. That was _______ matter that I had no choice but to talk it over with my parents.

  A. a such serious B. a so serious

  C. such serious a D. so serious a

  12. This disease is second only _______ heart attack as a cause of death all over the world.

  A. to B. of

  C. with D. from

  13. The word is new to us. You'd better ______ in the dictionary.

  A. look at it B. look for it

  C. look it up D. look it out

  14. If there is no one _______ him with the preparation,he will have to put off the meeting.

  A. help B. to help

  C. helps D. helped

  15. As soon as she _______ open the letter,Mrs. White will find out what has happened to her husband.

  A. tears B. is tearing

  C. will tear D. has torn

  16. ______ the government argees to give extra money,the theatre will have to be closed next month.

  A. Unless B. If

  C. Since D As

  17. To reduce weight,plastic has taken _______ of iron and steel in making boats.

  A. its place B. place

  C. the place D. a place

  18.-Let me help you with your suitcase.

  -________.

  A. You're very nice

  B. Yes,you're so helpful

  C. No,I can do

  D. It's very kind of you

  19. These three English novels are for you. The rest _______ for the other students in your class.

  A. were B. is

  C. are D. was

  20. You _______ have seen Jane in her office last Friday;she's been out of town for two weeks.

  A. couldn't B. mustn‘t

  C. wouldn't D. shouldn‘t

  21. Henry never said that he was good at maths,_______ he?

  A. was B. did

  C. didn't D. wasn‘t

  22. The little girl showed the policeman the corner _______ she was knocked off her bike.

  A. and B. which

  C. that D. where

  23. The snow was so deep that the climbers could not ________ to the camp.

  A. get over B. get along

  C. get through D. get around

  24. In need of money,Bob had to take ______ job that was offered to him.

  A. whatever B. no matter what

  C. whichever D. no matter which

  25. My friend and I would like to go to the concert,but ________ of us has got a ticket.

  A. both B. none

  C. neither D. all

  参考答案:

  1. A 2. D 3. C 4. B 5. C 6. A 7. D 8. D 9. B 10. C

  11. D 12. A 13. C 14. B 15. A 16. A 17. C 18. D 19. C 20. A

  21. B 22. D 23. C 24. A 25. B

  以上是关于2021年合肥成人高考高起本英语练习题及答案(4)的相关内容,大家如果想获取更多关于合肥成考相关资讯,如合肥成考试题题库、复习资料、学习方法、报考条件、成考专业、成绩查询等。敬请关注合肥成考网。(http://www.hfspsm.com/)

成考倒计时

11

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 合肥成考网 [http://www.hfspsm.com/]
本文关键词: 合肥成人高考高起本英语  
本文地址:http://www.hfspsm.com/show-3037-3030-1.html

合肥成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2021年合肥成人高考高起本英语练习题及答案(3)

下一篇:2022年合肥成人高考高起本《语文》专项模拟练习(1)

课程相关图片

2022年成考VIP直播班

讲师:张老师、周老师、何老师、缪老师、雷老师、吴老师、杨老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
2021年合肥成人高考高起点史地考情分析 张老师 36课时 查看详情
2021年合肥成人高考高起点数学考情分析 周老师 36课时 查看详情
2021年合肥成人高考高起点英语考情分析 何老师 36课时 查看详情
2021年合肥成人高考高起点语文考情分析 缪老师 36课时 查看详情
2021年合肥成人高考专升本大学语文考情分析 雷老师 36课时 查看详情
2021年合肥成人高考专升本英语考情分析 吴老师 36课时 查看详情
2021年合肥成人高考专升本艺术概论考情分析 杨老师 36课时 查看详情
课程相关图片

2022年成考VIP班

讲师:张老师、周老师、何老师、缪老师、雷老师、吴老师、杨老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
专升本(文史类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(艺术类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(经管类、理工类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(医学类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(教育类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(农学类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情

优质老师授课

专业教学体系

高性价比课程

7天保障畅学无忧

合肥成考网选课中心

【成考课程学习中心】

在线模拟答题 我的课程

免费领取说明

1、培训券可兑换一门视频课程。

2、下载注册APP即可获得400培训券,签到、发帖讨论也可获取培训券。

3、鼓励学习,在线学习也可积累培训券。

4、兑换的课程与购买的为相同课程。

5、课程可在APP或者小程序进行学习。

合肥成人高考提升便捷服务

【合肥成考报名本月结束】

距2022年合肥成考报名:还有

8/31/2022

安徽成考报名入口 安徽成考日程安排

【成考报名,火热进行中】

  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

成考论坛

查看更多

合肥考生在线服务

专升本咨询

高起专/本咨询

学校专业咨询

考前辅导咨询

复习礼包领取

报名入口

扫码立即关注公众号

扫码立即加入交流群

公众号

交流群

回到顶部